Брань с духами

  • 17 янв. 2011 г.
  • 1467 Слова
Призывание помощи Божией на брань с демоном
Господи Иисусе Христе Боже наш, всея твари творче и содетелю: Живаго и бессмертнаго Отца сие собезначалие и сопресносущие, многаго ради и безмернаго твоего человеколюбия, Ангелам своим благодавый, еже наступати на змия и на скорпия, и на всю силу вражию, и еже от имени твоем бесы изгоняти, о них же аз недостойный другоприйматели, твоим человеколюбиемсмотрением сие достоинство приим, твое великолепное и всестрашное Имя, с страхом и трепетом в смирении мнозем призывая, тебе Владыцу моему рабски молюся, призри на мя, недостойного и непотребного раба твоего, и призри мя вся согрешения, волная и неволная, укрепи на брань сию, дерзновение ми подавая и силу, еюже был победим был сатана, како молния с небесе ниспаде,: тако да и аз тоею _______ крепкопобежду и сокрушу, лютаго сего и лукаваго змия силы. Твоя бо есть держава, сила же, и царство, и слава, с безначальным ти Отцем, и пресвятым, и благим, и животворящим ти Духом, ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

Молитва от чародейства
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, огради мя святыми Твоими ангелы, молитвами Всепречистыя Владычицы нашея Богородицы и Приснодевы Марии, силою Честнагои Животворящаго Креста, святаго архистратига Божия Михаила и прочих Небесных Сил безплотных, святаго пророка, Предотечи и Крестителя Господня Иоанна, святаго апостола и евангелиста Иоанна Богослова, священномученика Киприяна и мученицы Юстины, святителя Николы, архиепископа Мир Ликийских чюдотворца, святителя Льва, епископа Катанскаго, святителя Никиты Новгородскаго, преподобнаго Сергия, игуменаРадонежскаго, преподобных Зосимы и Савватия Соловецких, преподобнаго Серафима Саровскаго чюдотворца, святых мучениц Веры, Надежды, Любови и матери их Софии, святаго мученика Трифона, святых и праведных Богоотец Якима и Анны и всех святых Твоих, помози ми, недостойному рабу Твоему (имярек), избави мя от всех навет вражиих, от всякаго зла, колдовства, волшебства, чародейства и от лукавых человек, да невозмогут причинити мне никоего зла. Господи, светом Твоего сияния сохрани мя заутра, и полудне, и вечер, и на сон грядущаго и силою благодати Твоея отврати и удали всякая злая нечестия, действуемая по наущению диаволю. Аще кое зло замыслено или соделано есть, возврати его паки в преисподнюю. Яко Твое есть царство, и сила, и слава, Отца, и Сына, и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веком. Аминь.Молитвы заклинательные
Святаго Иоанна Златоустаго
Боже Вечный, Избавивый род человеческий от пленения диавольскаго, избави раба Твоего (имярек) от всякаго действа духов нечистых, повели нечистым и лукавым духовом же и демоном отступити от души и тела раба Твоего (имярек), и не пребывати, ниже сокрытися в нем, да бежат Именем Твоим Святым, и Единороднаго Ти Сына, и Животворящаго Ти Духа, отсоздания руку Твоею: да очищен быв от всякаго искушения диавольскаго, преподобне и праведно и благочестно поживет, сподобляем Пречистых Тайн Единороднаго Сына Твоего и Бога нашего: с Ним же благословен ecи, и препрославен, с Пресвятым, и Благим, и Животворящим Ти Духом, ныне и присно, и во веки веком. Аминь.
Молитва иная тогожде.
Услыши ны Господи Боже, Спасителю наш, иже во утеснении души, и духаво унынии зовущих к Тебе, да не попустиши нас искуситися паче еже мощи носити, но сотвори со искушением и изводьство, во еже мощи нам носити. Избави нас от всякаго наведения исполнена злых, от скорби и утеснения лукавых духов, и сопротивныя силы. Поддержи немощь душ наших, и исправи ноги наша на путь правый, в познание истины, и еже в Тя упования. Утверди сердца наша, и даждь нам в совести чисте,со дерзновением проповедати слово Твое, и служити без упражнения во вся дни живота нашего. Яко Ты ecи обуреваемым пристанище, и еже в печалех утешение. И Тебе славу возсылаем, Отцу, и Сыну, и Святому Духу, ныне и присно, и во веки веком. Аминь.
Молитва иная тогожде.
Всем нечистым духовом запретивый, и силою глагола изгнавый легеона, явися и ныне Единородным Ти Сыном на создание,...
tracking img